CREACIÓ

1.-CREACIÓ LITERÀRIA: TWEET RELATS

2.-ADAPTACIÓ de l'Infern de la Divina Comèdia per als alumnes de 1r ESO a càrrec de Marc Brusosa i Adrià Mas. Il·lustracions de Miquel Castany i Realitat Augmentada d'Isaac Grau. Els mateixos alumnes van presentar el seu treball a 1r C de ESO on van entregar el llibre imprès. 

3.-DIBUIX COL.LABORATIU: EL GRAN MURAL DE L'INFERN 
     Els alumnes que més els agrada dibuixar de cada classe es van organitzar per dibuixar un gran mural que presidís el passadís de 3r i 4t d'ESO. Per fer-ho van dividir l'infern en tres grans blocs, 1 per cada classe ABC i al final van ajuntar-los. Es van posar d'acord en el tipus de dibuix i de pintura que havien d'utilitzar i així va quedar: 

Observeu que al cantó esquerra de la imatge hi ha un codi QR, aquest ens porta a un àudio en italià dels primers versos de la Divina Comèdia.  NÚVOL COL.LABORATIU DE PARAULES
   
  Per  Sant Jordi els alumnes de 4t vam crear uns #tweetrelat. Per a fer-los, primer vam fer una pluja d'idees de paraules que ens suggerís la lectura de l'Infern. Aquí podeu veure els núvols de paraules que vam crear 


Núvol 4tA

Núvol 4tB


Núvol 4tC
 


 OMBRES XINESES

    En Jefferson Owsu, en Gerard Coromina i la Hakima han creat una actuació del capítol 1 amb ombres xineses. Per fer-ho primer han imprès les imatges dels personatges, després les han retallat i fet això, ja estaven preparats per actuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada